Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]błąd krytyczny diretcx

kwadrat1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zakupiłem key do steam cod bo dostałem go wpisuje go do steam pobieram i instaluje gre .

Włanczam Call of duty black ops i ładują się filmiki itp . Wyskakuje erroro drivier czy jakoś tak. Włanczam drugi raz i error dircetx.

Włanczam po raz kolejny i błąd krytyczny co wy na to jakaś pomoc.

Dodam że zainstalowałem strwonik do karty grfiki od nowa i dircetx terz od nowa. Prosze o pomoc.

Mój komp spełnia wymagania

Opublikowano

Reinstall gry? - Spróbuj także odpalić grę w trybie zgodności ze starszym systemem lub jako administratora.

Jak nie pomoże pisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Również miałem taki problem. Nie zmieniałem nic w komputerze tylko zainstalowałem DirecX oraz Microsoft Visual 2008 z PŁYTY z black opsem

Kocham mame

Opublikowano

dokladnie mozesz tak zrobic tylko jego problem polega na tym ze kupil key a nie plyte wiec jedynym tutaj rozwiazaniem jest reczne sciagniecie najnowszego wydania direx 9 i instalacja to powinno pomoc jezeli nie zadziala to jeszcze mozna sprobowac z tym

Microsoft Visual

Opublikowano

jak dla mnie masz cos zwalonego w systemie jesli robisz backupy cofnij system tzn przywroc do ostatniej dobrej konfiguracji jesli to nie pomoze reinstall windows z formatem poprzedniego systemu

Opublikowano

Ja również mam ten sam problem, więc też dam like za pomoc

Dodaje, co jest napisane w konsoli, która pojawia sie w czasie tego errora:

Adding fastfile 'patch_ui' to queue

Adding fastfile 'po_frontend' to queue

Adding fastfile 'frontend' to queue

WARNING: Could not find MPCforum 'd:\gry\steam\steamapps\common\call of duty black

ops\MPCforum\polish\patch_ui.ff'

Loading fastfile 'po_frontend'

used 0.50 MB memory in DB alloc

Loading fastfile 'frontend'

used 51.84 MB memory in DB alloc

====================================================

Com_ERROR: Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error (-2005530585)

====================================================

Error during initialization:

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error (-2005530585)

Opublikowano

jak dla mnie masz cos zwalonego w systemie jesli robisz backupy cofnij system tzn przywroc do ostatniej dobrej konfiguracji jesli to nie pomoze reinstall windows z formatem poprzedniego systemu

Cofki w systemie są bardzo złym rozwiązaniem

Opublikowano

a instalowaliście najnowsze sterowniki do karty graficznej...? Z tego co tu czytam to wnioskuję, że nie . Zróbcie to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...